GDPR a ochrana osobních údajů

Kdo jsme

Naše webová adresa je: https://stukaterstvi.comProvozovatel webu: Krejčí Jindřich
Adresa: Štoky 437, 582 53 Štoky. IČO/DIČ: 69654301/CZ7802274381

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Cookies

Google Analytics – Externí měření návštěvnosti od Google. Zjišťuje informace o vašem prohlížeči, IP adresu a odkud jste na stránku přišli. Slouží k zjištění, jaký obsah prohlížíte odkud jste na web přišli. Po 26 měsících se vše maže a zůstávají jen anonymní souhrnná data. Google Ads, Sklik – reklamní systémy ukládají informace o navštívených stránkách.

Analytika – Na webu se měří návštěvnost pomocí nástroje Google Analytics. Pokud nechcete, aby vaše návštěva byla započítávána do souhrnných statistik návštěv, můžete použít rozšíření prohlížeče, které tomu zamezí.

Zpracovatelé osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro něj mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • společnost Google v rámci nástrojů Google Ads a Google Analytics
  • společnost Seznam a její reklamní systém Sklik

Jaké máte práva?

Můžete požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Vaše kontaktní údaje

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit se na nás přes e-mail stuk-krejci@post.cz nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Krejčí Jindřich
Štoky 437, 58253 Štoky

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Rozumím