GDPR a ochrana osobních údajů

Kdo jsme

Naše webová adresa je: www.stukaterstvi.com. Krejčí Jindřich, Adresa: Štoky 437, 582 53 Štoky. IČO/DIČ: 69654301/CZ7802274381

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Kontaktní formuláře

Použitím kontaktního formuláře udělujete souhlas výše uvedené společnosti, aby zpracovávala následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení
  • e-mail
  • telefon

Uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem vyřízení vašeho dotazu či poptávky, tyto údaje budou zpracovány po dobu trvání vašeho zájmu maximálně 5 let nebo po dobu trvání spolupráce.
Dále souhlasíte s tím, že při odeslání kontaktního formuláře bude spuštěna služba Google reCAPTCHA, která ověřuje, že nejedná o robota, ale o skutečného návštěvníka našich webových stránek.

Cookies

Google Analytics – Externí měření návštěvnosti od Google. Zjišťuje informace o vašem prohlížeči, IP adresu a odkud jste na stránku přišli. Slouží k zjištění, jaký obsah prohlížíte, odkud jste na web přišli. Po 26 měsících se vše maže a zůstávají jen anonymní souhrnná data.

O ostatních Cookies se dozvíte na stránce Zásady cookies.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Analytika

Na webu se měří návštěvnost pomocí nástroje Google Analytics. Pokud nechcete, aby vaše návštěva byla započítávána do souhrnných statistik návštěv, můžete použít rozšíření prohlížeče, které tomu zamezí. Nebo odmítnout v liště „Spravovat souhlas s cookies“, která se vám zobrazí při prvním návštívení webu. (jde znovu vyvolat kompletním znovunačtením webových stránek například zkratkou CTRL+F5)

S kým sdílíme vaše údaje

Vaše data s nikým nesdílíme.

Zpracovatelé

Zpracovatelé jsou fyzické anebo právnické osoby, které se starají o výše uvedená osobní data.

Technika

Jedná se o hostingovou společnost, kde jsou uložené soubory, databáze a emaily. Společnost musí splňovat nařízení EU 2016/679 General Data Protection Regulation.

Váš – poskytovatel webhostingu

Jaká máte práva?

Můžete požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kontaktní údaje

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás přes e-mail stuk-krejci@post.cz nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Krejčí Jindřich
Štoky 437, 58253 Štoky